Preguntes freqüents

Què és SIMOONS?

És la primera plataforma del centre de Simulació-Direcció de Docència integrat a l’Hospital Vall d’Hebron. SIMOONS ens permet entrenar i millorar la preparació dels professionals de la salut a nivell intern i extern. 

A qui va dirigida la plataforma?

A tots els professionals sanitaris que vulguin entrenar tant habilitats tècniques com habilitats no tècniques en diferents escenaris clínics.

Com funcionen els mòduls SIMOONS?

Ho fan mitjançant simuladors virtuals que utilitzen el Serious Game com a eina d’entrenament d’habilitats no tècniques. La formació es pot realitzar amb el mode multiusuari, que combinant diferents col.lectius professionals, genera un sistema integral d’aprenentatge guiats per facilitadors en simulació, que tant poden conduir el briefing i el debriefing com donar resposta en temps real a les diferents ordres i accions dels participants  durant la simulació.

Aquesta experiència compta amb un sistema de xat a temps real i un sistema de veu entre els participants i facilitadors. D’aquesta manera es pot incentivar el treball en equip durant la simulació. A nivell tècnic cal destacar el sistema de versió WebGL, que permet l’execució de l’experiència en qualsevol navegador compatible amb WebGL 2.0 en temps real sense la necessitat de descàrregues d’aplicacions ni instal.lació d’arxius previs.

Es poden desenvolupar nous Serious Games?

Explica’ns el que necessites enviant un correu a simulacio@vhebron.net i valorarem quina és la millor via.

Com es pot organitzar una formació emprant SIMOONS?

Al Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada organitzem formacions SIMOONS i cursos de formadors de formadors interns i externs. Si ets intern pots consultar el calendari amb les noves edicions a la intranet. Si ets extern envia un email a simulacio@vhebron.net i l’organitzem.

Podem esdevenir un dels vostres col·laboradors o sponsors?

Col·laborar és créixer, explica’ns els teus objectius enviant un email simulacio@vhebron.net i et contactarem.

Quins requisits es necessiten per a fer servir la plataforma SIMOONS?

La plataforma és apte tant per a PC com per a MAC. Es necessita el Sistema Operatiu Windows 10 32/64 bits; navegadors WebGL 2.0 (Chrome, Firefox i Edge); un processador Intel CPU i3; memòria de 4 GB Ram; gràfics: Intel (R) HD Graphics 520; DirectX: versió 11; connexió a internet obligatòria; emmagatzematge: 4 GB lliures en disc dur; i una càmera web per a l’ús de sistema de videoconferència

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari.
Sol·licitud informació
Acceptació legal *