Mòduls actius:

En aquest espai trobareu tots els mòduls de simulació actius. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb l’equip de SIMOONS aquí.

Urgències covid

Urgències COVID

El mòdul Urgències-Covid està basat en un box d’urgències. L’objectiu general dels participants és atendre, examinar, estabilitzar i tractar a un pacient amb sospita de SARS-Cov2. Es disposa de 3 tipus de pacients.

Els participants abans d’entrar al box poden practicar la seqüència de col·locació i extracció de l’Equip de Protecció Individual (EPI). També poden demanar proves d’imatge (radiografies de tòrax), de laboratori (analítiques, PCR, gasometries) i electrocardiogrames. Els participants es comuniquen entre ells i amb el pacient amb veu a temps real.

Urgències Simoons

Urgències

Aquest mòdul està ambientat en un box d’urgències. L’objectiu general dels participants és atendre, examinar, estabilitzar i tractar a un pacient amb diverses patologies de consulta freqüent a urgències.

S’han dissenyat 3 tipus de pacients (dona jove, home jove, i home d´edat avançada) amb la possibilitat de crear diferents casos. Els participants poden demanar proves d’imatge (radiografies de tòrax), de laboratori (analítiques, PCR, gasometries), electrocardiogrames, prescriure fàrmacs i administrar-los. Els participants poden comunicar-se entre ells i amb el pacient en temps real.

UCI-simons

Unitat de Cures Intensives

Mòdul ambientat en una UCI general. L’objectiu dels participants és atendre, examinar, estabilitzar i tractar a un pacient crític. S’han dissenyat 3 tipus de pacients (dona jove, home jove, i home d´edat avançada) amb la possibilitat de crear múltiples escenaris clínics.

Els participants poden demanar proves d’imatge (radiografies de tòrax), de laboratori (analítiques, gasometries) i electrocardiogrames, així com realitzar una  exploració física integral,  indicar tècniques avançades com intubació i ventilació ( no invasiva i invasiva), i  col·locació d’accessos venosos.

UCI pediàtrica

Urgències i Unitat de Cures Intensives Pediàtriques

El mòdul està dissenyat per atendre a un pacient pediàtric recreant: un escenari a urgències pediàtriques i l’altre a una unitat de cures intensives pediàtriques.

L’objectiu és atendre, examinar, estabilitzar i tractar al pacient pediàtric. S’han dissenyat 3 tipus de pacients: un lactant, un nen i un adolescent. Els participants poden demanar proves d’imatge, de laboratori, electrocardiogrames, prescriure fàrmacs, administrar-los i indicar tècniques com intubació i ventilació.

Nefrologia

Nefrologia-diàlisi

Mòdul ambient en una unitat de teràpia renal substitutiva. L’objectiu dels participants és tractar de manera integral a un pacient amb insuficiència renal que requereixi un tractament substitut.

S’han dissenyat diferents pacients (lactant, nen, adolescent i pacient adult). El participant pot crear la pauta de diàlisi i iniciar-la en el monitor dhemodiàlisi, així com escollir laccés venós més adient.

Seguretat del pacient

Seguretat del Pacient

Aquest mòdul és autoadministrable. Es posen en pràctica diferents indicadors de seguretat i pràctiques clíniques del procés clínic d’un pacient, des que ingressa per admissions de l’hospital fins que és donat d’alta. En aquest cas el pacient passa per diferents escenaris (admissions, urgències, proves complementàries, quiròfan, hospitalització).

Simulació Cardiologia

Unitat de Cures Agudes Cardiològiques

Mòdul ambientat en una unitat de cures agudes cardiològiques amb la possibilitat de trasllat a sala dhemodinàmica.L’objectiu dels participants és tractar de manera integral a un pacient amb shock cardiogènic i que pugui requerir una atenció avançada. 

Els participants poden demanar proves d’imatge, de laboratori i electrocardiogrames, així com realitzar exploració física, indicar tècniques avançades de via aèria i col·locació d’accessos venosos.

Neanatologia

Neonatologia

El mòdul està dissenyat per atendre a un nounat recreant dos possibles ambients , un a la sala de parts i l’altre a una unitat de cures intensives neonatals amb possibilitat de realitzar un trasllat entre un servei i un altre.
S’han dissenyat diferents pacients (nounat a terme i nounat preterme).

Els participants poden comunicar-se entre ells de forma verbal i escrita i amb la mare del nounat.

Més informació

Si vols més informació sobre els mòduls, contacta amb nosaltres.