Simoons, simulació en salut a Vall d’Hebron

Innovem en la formació d’entrenament d’habilitats per a professionals de la salut. Per això, hem posat en marxa un joc de simulació en línia per preparar als sanitaris per atendre de manera segura i eficaç un pacient amb coronavirus.

Simoons Vall d'Hebron

Què és Simoons?

A Vall d’Hebron som referents en el camp de la simulació, innovant en programes d’entrenament amb realitat virtual. Amb Simoons, apostem per noves activitats com els serious game, un joc que permet avaluar i millorar la preparació de l’equip assistencial per atendre de manera segura i eficaç els pacients.

Des del Centre de Simulació Clínica Avançada de Vall d’Hebron treballem l’adquisició tant d’habilitats tècniques com no tècniques, com el lideratge, treball en equip, comunicació, presa de decisions i consciència de la situació.

b3lineicon|b3icon-users-group||Users Group

Multijugador en línia

Facilita i enriqueix la tasca docent i de l’alumne, ja que permet reunir facilitadors, experts i alumnes de qualsevol lloc del món per dur a terme l’entrenament basat en simulació.

b3lineicon|b3icon-sthetoscope||Sthetoscope

Simulació de casos

Permet aprendre competències i desenvolupar capacitats mitjançant el joc. Aquest entorn interactiu ens acosta a la realitat i fa possible l’experiència pràctica reflexiva.

b3lineicon|b3icon-user-arrows||User Arrows

Adaptabilitat

Vivim moments de gran incertesa en què l’adaptabilitat a l’entorn promou que emergeixin noves necessitats educatives que fomenten la creació i el disseny de nous serious games a la plataforma Simoons.

Vols conèixer Simoons?

El primer serious game de la plataforma Simoons ja està en funcionament. “Simoons Covid 19” ens permet avaluar i millorar la preparació dels professionals de la salut. Coneix-la!

Tota la informació, aquí!

Simoons és una plataforma interactiva que gestionem des de Vall d’Hebron. Si ets una institució i estàs interessat en aquest joc, pots demanar-nos informació perquè t’expliquem com pots implementar l’eina al teu centre.

Sol·licitud informació
Acceptació legal *

Descarrega’t el joc!

Per poder participar, també has de descarregar-te el joc amb el sistema operatiu del teu dispositiu. Per poder fer una partida, és necessari un accés. Si ets professional de Vall d’Hebron sol·licita’l a través de la Intranet.

Què és el Centre de Simulació Clínica Avançada?

El Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada som la unitat especialitzada en la utilització de la simulació en els programes d’entrenament, com a model d’eficiència formativa.

Treballem per facilitar les activitats assistencials, docents, de recerca i innovació relacionades amb la simulació que puguin tenir un impacte directe en la millora de la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients, així com per potenciar la metodologia docent innovadora relacionada amb simulació.

Equip docent

Angelica Varón Vall Hebron

Angèlica Varón Álvarez

Daniel-Lopez

Daniel López Torres

Ignasi Maspons Vall Hebron

Ignasi Maspons Ferrer

Jordi Bañeras Vall Hebron

Jordi Bañeras Rius

Jordi Llaneras Vall Hebron

Jordi Llaneras Artigues

Laura Millan Vall Hebron

Laura Millán Segovia

Marcos Perez Vall Hebron

Marcos Pérez Carrasco

Meritxell Jimenez Vall Hebron

Meritxell Jiménez Llahí

Mireia Arnedo Vall Hebron

Mireia Arnedo

Mónica Rodríguez Carballeira

Tatiana Arcero Vall Hebron

Tatiana Acero Bailen